duminică, 3 iunie 2012

UNIVERSUL COPILARIEI -TĂRÂMUL COPILĂRIEI 2-4 iunie 2012 Botosani

Membrii si voluntarii ,,Vis de Artist" au sărbătorit Ziua Internationala a Copilului timp de doua zile. Pe 1 iunie au fost alaturi de micutii de la Gradinita Il Girotondo.
După prezentarea momentelor dansante pe care cei mici le-au pregătit, Cosmin Mariciuc, Marius Danalache si Georgiana Jascanu au sustinut un scurt recital de muzica usoara. Copiii au primit in dar un CD "1 ora cu Vis de Artist" si din partea Georgianei - "Fabule" de La Fontaine.
Pe 2 iunie, in număr mult mai mare, ne-am alaturat copiilor si coordonatorilor de la Clubul Mischa Kids pentru a participa la actiunea intitulata "Universul copilariei", ce s-a desfăsurat in fata Cinematografului Unirea.
Pietonalul a fost pentru o oră cel mai frumos loc de joacă pentru copiii prezenti la această actiune care s-a adresat tuturor celor care au suflet de copil si a inclus desene pe asfalt, face painting, jocuri diverse pentru copii, toate pe fondul muzical asigurat de Asociatia culturala ,,Vis de Artist".

 Cel mai frumos desen - realizat de Paula Sacu - a fost răsplatit cu o invitatie pentru 2 persoane la filmul 3D - "Motanul incaltat". Tot pe 2 iunie, Georgiana Jascanu, Cosmin Mariciuc si Marius Danalache au pasit pe "Tărâmul copilariei", Concursul National de Dans desfăsurat la Botosani din 2007. Cei trei copii sunt membri ai Asociatiei culturale ,,Vis de Artist", cursanti si absolventi ai Scolii Populare de Arte, sectia canto-muzica usoara, prof. Catalina Constantinovici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu