duminică, 15 martie 2020

Ierburi și substanțe antivirale care au cel mai puternic efect asupra virusurilor


Ierburi și substanțe antivirale care au cel mai puternic efect asupra virusurilor
Virusii au doar zeci de gene sau cam atât și folosesc milioane de trucuri pentru a înșela corpul. Constând din proteine ​​și acizi nucleici, microbii aparent primitivi pot deveni instantaneu rezistenți la substanțele chimice care le distrug structura.
Virusurile nu sunt afectate de antibiotice sau agenți farmacologici disponibili. Există însă câteva plante eficiente împotriva diferitelor tipuri de virusuri.
Spre deosebire de medicamente, lista efectelor secundare potențiale este adesea mai lungă decât lista beneficiilor. Ierburile cu activitate antivirală sunt sigure și eficiente. Multe dintre ele au un spectru larg de activitate în timp ce întăresc sistemul imunitar.
De ce ierburile antivirale nu sunt medicamente?
În tratamentul infecțiilor virale, medicina modernă oferă doar tratament simptomatic sub formă de antipiretice, antiinflamatoare și analgezice.
Nu au apărut încă studii fiabile care să confirme eficacitatea clinică a medicamentelor antivirale. În ciuda acestui fapt, ambalarea are adesea informații înșelătoare că o anumită substanță are activitate antivirală.
Un exemplu este substanța activă a multor comprimate și siropuri - inobosină pranobex. Descrisă ca medicament cu activitate antivirală, însă, descrierea substanței active nu arată că chiar inhibă sau reduce răspândirea virusurilor.
Prin urmare, este mai sigur să nu luați niciun medicament în timpul infecțiilor virale. În loc să ajute, ele suprimă răspunsul inflamator și slăbesc sistemul imunitar care se luptă în prezent. Cu toate acestea, merită să utilizați substanțe naturale care au capacitatea de a distruge virușii, lucru confirmat prin teste clinice.
Ierburi cu activitate antivirală
lumanarica
În medicina populară, mulleina a fost utilizată pe scară largă în bolile respiratorii. A fost tratată cu tuse, bronșită și astm. Mullein diluează flegma și are efecte antiinflamatorii.
Componentele conținute de flori distrug virusul herpes, virusul gripal A, B și virusul gripei aviare FPV. Acest lucru a fost confirmat de studiile clinice efectuate, printre altele în Polonia. Elaborare completă și rețete

Infuzie de flori de mullein(lumanarica)

Se toarnă o lingură de flori uscate cu un pahar cu apă clocotită.
Lasă să stea acoperit 15 minute.
 îndulciți cu miere sau suc de piure.
Bea de 4 ori pe zi cu o infecție virală.
Ca precauție o dată.

usturoi
I-a salvat pe mulți de o boală gravă. Până în ziua de azi, francezii își amintesc cum usturoiul a salvat mai mulți tâlhari în 1926 în timpul unei epidemii de gripă teribilă la Marsilia, când oamenii au murit ca muște. Din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre, rămâne cel mai popular remediu pentru infecții.
Eficacitatea usturoiului în combaterea gripei, pneumoniei, rotavirusului și HIV a fost confirmată.
Poțiune împotriva virusurilor
Se toacă fin 10 căței de usturoi
Se amestecă cu 15 linguri de miere groasă
De preferință miere, hrișcă sau tei
Se adaugă 3-4 picături de propolis
Consumati o lingură de amestec de 3 ori pe zi, timp îndelungat.
O lingură pe zi, ca măsură de precauție.
Puteți lua 2-3 căței de usturoi pe zi cu unt sau lapte.
Nu uitați să așteptați 10-15 minute după ce tocați înainte de a mânca.
Zdrobirea usturoiului deschide membranele celulare eliberând allinaza, sub influența căreia, ca urmare a reacției, se formează compuși activi, care sunt responsabili de distrugerea virusurilor și agenților patogeni.


Substanțele conținute în fructele de mătase inhibă pătrunderea și replicarea în celulele virusului gripei. [1] Dintre altele, delfinina este responsabilă pentru proprietățile antivirale. Negru fără funcționare mai bun decât importat de la distanță super-alimente, cum ar fi akai. Studiile efectuate în Israel au arătat că 90% dintre pacienții infectați cu virusuri gripale se recuperează de la vârsta de vârstă după trei zile la o săptămână. [2]
În același timp, siropul de mătase reduce febra și ameliorează simptomele gripei.

Frunza de măsline
Frunza de masline este un alt medicament natural antiviral fantastic. Prima mențiune a scris proprietățile lor medicinale către apărut în 1854 în Jurnalul aceutic,
Fierbeți  o lingură de frunze într-un litru de apă Serviți pacientul în cantități de „pahar de vin” la fiecare 3-4 ore până la vindecare.
Studiile efectuate în ultimii ani pe oameni și animale, care au confirmat că frunzele de măslin au proprietăți antibacteriene puternice, antivirale și multe alte proprietăți.
oregano
Este capabil să neutralizeze virusurile datorită substanței active - carvacrol - conținute în uleiurile esențiale. Atacul tractului gastro-intestinal combate norovirusurile într-o oră de la administrare [3].

Uleiul de oregano mexican este eficient împotriva virusurilor respiratorii și herpesului. [4]
Sirop împotriva virusurilor și infecțiilor
• Luați o lingură de oregano, cimbru și pudră de rădăcină de lichior
• Turnați 2 pahare de apă, gătiți timp de 5 minute.
• Preparăm sub capac timp de 1/2 oră 
• Îndulcirea cu miere
• Adăugați niște suc de lămâie, 30 g glicerină, 3 cuișoare și un vârf de scorțișoară.
• Depozităm în frigidere.
• Bem o lingură de sirop de 3-4 ori pe zi pentru infecție virală


Ghimbir

Ghimbirul este un remediu excelent pentru infecțiile gastro-intestinale. Acționează activ împotriva virusurilor respiratorii, blocându-le „aderența” [5]. Rădăcina de ghimbir proaspăt a fost utilizată pentru studii de eficacitate.
Sirop antiviral
• Decojiți o bucată de ghimbir de 5 cm, tăiați-o în cuburi mici sau radeţi.
• Puneți 3 felii de lămâie pe fundul borcanului
• Acoperiți cu ghimbir, presărați cu scorțișoară și un vârf de piper cayenne.
• Turnați miere și repetați straturile până când borcanul este plin.
• Lăsați să stea timp de cel puțin o oră la temperatura camerei pentru a mesteca.
• Amestecă și pune la frigider.
• În timpul infecției, luăm o lingură de 3-4 ori pe zi.
În plus, adăugăm o linguriță la ceaiuri din plante și băuturi pentru gripa
  
Astragalus
• A câștigat popularitate în ultimii ani, deoarece s-a dovedit că planta protejează ADN-ul, mai precis telomerele împotriva degradării și scurtării. Rădăcina de Traganad are și proprietăți antivirale puternice. Inhibă replicarea ARN a multor tulpini de virusuri, stimulează puternic și tonifică sistemul imunitar. Reglementări și aplicare.

• Licorice
Rădăcina de licor folosește Ayurveda și medicina chineză de secole ca medicament împotriva bolilor virale. Studiile au confirmat că compușii terpenoizi conținuți în rădăcina de licor sunt extrem de eficienți atunci când vine vorba de imunitatea virală. Distrug herpesul viral, gripa, SARS, HIV. [6]
• Decoctul de licor
3 lingurițe rădăcină de licorice pudră
2 pahare de apă
Se toarnă rădăcina cu apă rece
Se dă la fiert, se gătește timp de 3 minute.
Se strecoara.
Bea 100 ml de decoct de mai multe ori pe zi

Gheara pisicii
• Originar din pădurea Amazon, vilcacora are o compoziție chimică diversă care determină efectul său multidirecțional. Au fost confirmate funcțiile sale anti-inflamatorii, antioxidante, antivirale [7], analgezice și stimulante ale sistemului imunitar.
Galbenele
• Deja secolul al XII-lea St. Hildegard a scris că „otrava de gălbenele se va dispersa și va curăța intestinele”. În medicină, folosit, printre altele cu insomnie, dureri de cap, ulcere stomacale. Cu toate acestea, florile de gălbenele combat activ rota și rinovirusurile [8] prin reducerea reproducerii.
• Ceai de flori de galbenele
1 linguriță de floare se toarnă un pahar cu apă clocotită.
Infuzie acoperită timp de 15 minute.
Bea de 3-4 ori pe zi înainte de a mânca după ½ cană.
O bere ușor mai puternică este excelentă pentru împrăștiere.
• Tiroida Baikal
• Este un adaptogen care crește rezistența la stres extern. Folosit pentru a trata multe boli, inclusiv boala Lyme. Extractele tiroidiene inhibă activitatea virală și previn epidemiile de gripă [9].

Cuișoare

• Trifoiii sunt una dintre cele mai bogate surse de compuși fenolici: eugenol, acetat de eugenol și acid galic. Ele măturează cu măiestrie radicalii liberi, bacteriile, virusurile, ciupercile și paraziții. Acestea inhibă procesele inflamatorii.
• Un pahar de ceai cald cu cuișor, ghimbir cu lămâie sau lămâie îndulcit cu miere
Ajută cu gripă, răceli, infecții respiratorii.
• • Amestecați cuișorul zdrobit cu un vârf de scorțișoară, ghimbir și o linguriță de miere.

propolis
Distruge și blochează virusurile, bacteriile și ciupercile patogene. Tinctura de chit de albine este utilizată în infecțiile sistemului respirator, tractului gastro-intestinal, stomacului, intestinelor și pentru a consolida imunitatea. reţete
Sistemul imunitar
Cea mai bună armă împotriva virusurilor este un sistem imunitar puternic. Aceasta este armata noastră curajoasă care protejează cel mai eficient organismul împotriva germenilor, virusurilor și ciumei bolilor care îngrijorează umanitatea. Pentru a evita slăbirea, evitați factorii care o slăbesc cel mai mult:
• Stres pe termen lung, emoții puternice
• Suprasolicitare, oboseală fizică sau psihică
• Somn, fără odihnă
• Răcirea corpului sau expunerea la fluctuații rapide de temperatură
• Imunitatea este consolidată de ierburi, de exemplu chimen negru, coneflower purpuriu, zada, aloe. Stimulează să funcționeze limfocitele, granulocitele și macrofagele. Lindenul, maghiranul, busuiocul, feniculul, cimbru, urzica, cimbru și multe alte plante medicinale sunt de ajutor.
• Uleiul de eucalipt este eficient împotriva virusurilor gripei. Nu trebuie administrat oral fără a vă consulta medicul. Dar un rezultat la fel de bun poate fi obținut prin inhalare sau frecarea în corp, deoarece substanțele active pătrund în organism prin mucoase sau piele.
Pentru a preveni epidemiile casnice, este bine să răspândiți bucățele de ceapă tocată pe farfurioare, să tămâiați interiorul cu ienupăr, tămâie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu