duminică, 13 ianuarie 2013

,,Revelionul Pensionarilor", organizat de Primăria Botoşani


La hotelul ,, Maria" din oraşul Botoşani, a avut loc ,, Revelionul Pensionarilor", organizat de Primăria Botoşani, Consiliul Local reprezentant prin domnul Ovidiu Portariuc, primarul oraşului Botoşani, domnii viceprimari Viorel Iliuţă şi Cosmin Andrei. 






„Este o onoare să vă avem astăzi ca invitaţi în cadrul acestui eveniment la care ţin foarte mult şi dorim să continuăm această tradiţie începută la Botoşani şi lăudabilă, sper ca din an în an să o realizăm din ce în ce mai bine şi  să rezolvăm cât mai multe din doleanţe dumneavoastră a pensionarilor din această urbie”. 
„Vreau să vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut în decursul timpului pentru Botoşani şi  vă asigur încă o dată că vă aflaţi printre priorităţile municipalităţii botoşănene". a declarat domnul Ovidiu Portariuc primarul oraşului Botoşani.











,,Vârsta a treia are o problemă: singurătatea. Şi faptul că domnul primar, domnii viceprimari, Consiliul Local, au avut iniţiativa de a vă aduce aici, la un restaurant cunoscut şi recunoscut în Botoşani – cei mai vechi, aşa ca mine sau mai în vârstă decât mine, ştiu, Mioriţa este un restaurant de lux - domnul  primar v-a adus aici să socializaţi şi să fiţi mai puţin singuri. Închei spunându-vă ,, La mulţi ani! ", să vă bucuraţi de cei dragi, de copii, de nepoţi"a adresat câteva cuvinte participanţilor domnul  Costică Macaleţi prefectul judeţului Botoşani














Pe data de 11-01-2013, a avut loc ,, Revelionul Pensionarilor", pentru sute de pensionari botoşăneni care s-au înscris prin Sindicatul Judeţean al Pensionarulor Botoşani, reprezentată prin  Maria Paraschiv. Petrecerea organizată de municipalitate a avut loc în două locaţii: Complexul Europa şi Complexul Maria. 
      Este prima dată cănd particip, chiar dacă sunt cu acest statut de zece ani.
Am participat cu plăcere la acest eveniment şi am fost plăcut impresionată despre pensionarii pe care-i pe unii îi întâlnesc de multe ori pe strada, la farmacie pentru medicamente, la spital pentru probleme de sănătate. Aici, cu această ocazie, stăteam deoparte pe un fotoliu amplasat în holul principal al Hotelului ,, Unirea", şi i-am admirat pe ringul de dans. Au dansat cu eleganţă pe acordurile lui  Cozmiţă Lascarcahe şi a formaţiei Datina şi  am citit pe faţa lor multă bucurie, pentru că ei, la orice vârstă pot să se bucure de viaţă. Au avut o ţinută impecabilă ca vestimentaţie şi comportament.
Fotografiile pot exprima bucuria participanţilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu