sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Societatea culturală ,,Expo-Art” Botoşani, în colaborare cu Muzeul Judeţean Botoşani, organizează expoziţia de pictură cu caracter umanitar ,,DIN SUFLET PENTRU SUFLET”.


Societatea culturală ,,Expo-Art” Botoşani, în colaborare cu Muzeul Judeţean Botoşani, organizează expoziţia de pictură cu caracter umanitar ,,DIN SUFLET PENTRU SUFLET”.

Sumele provenite din achiziţiile dvs. vor fi donate doamnei Lucica BABII, mama pictorului botoşăneanSilviu BABII, care va suporta o nouă operaţie pentru extirparea unei grave tumori vertebrale şi  în vederea stabilizării coloanei. Operaţia va fi realizată într-o clinică privată din Braşov, care va suporta costurile intervenţiei, dar materialele necesare realizării operaţiei costă aproximativ 3.500 de euro.


Tânărul şi talentatul artist plastic botoşănean, el însuşi bolnav de o formă foarte gravă de distrofie musculară,  aflat într-o situaţie materială precară şi provenind dintr-o famile cu multiple probleme de sănătate, are  drept singură consolare în lupta cu afecţiunile de care suferă atât el, sora, dar mai ales mama sa, pasiunea pentru pictură.









Înţeles şi preţuit de prieteni şi colegi de breaslă – din domeniul artei plastice – Silviu BABII intră în posesia  a peste 20 de lucrări de artă, donate de  artişti botoşăneni, care vor putea fi achiziţionate timp de o săptămână, în perioada 12 – 18 ianuarie 2013.

Evenimentul caritabil va avea loc începând de sâmbătă, 12 ianuarie 2013, ora 11, la Muzeul Judeţean Botoşani.
Cei care doresc să facă o donaţie pentru susţinerea acestui caz, o pot face în contul RO 70 BRDE 070 SV 05451080700 deschis la BRD, pe numele BABII Lucica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu