joi, 11 aprilie 2013

Expoziţia de Literatură Filatelică cu Participare Internaţională LIBRAFILA 2013 Cu secţiunea de literatură filatelică medicală


FEDERAŢIA FILATELIŞTILOR DIN ROMÂNIA
ASOCIAŢIA FILATELIŞTILOR DIN JUDEŢUL CLUJ

GRUPAREA DE FILATELIE TEMATICĂ CRUCEA ROŞIE-MEDICINA


INVITAŢIE



Avem onoarea de a vă invita la Expoziţia de Literatură Filatelică cu Participare Internaţională
LIBRAFILA 2013
Cu secţiunea de literatură filatelică medicală
LITMEDFILA 2013

            Organizată la Cluj-Napoca, Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga”, str. Clinicilor nr. 2, în perioada:  24-31 Mai 2011

Sunt invitaţi să participe cu exponate toţi editorii sau autorii de literatură filatelică: cărţi, reviste, alte publicaţii, pe alte medii, publicaţii pe internet, site-uri de web. Se acceptă şi articole filatelice, cu condiţia să constituie o serie de cel puţin 5 articole, prezentate împreună, ca parte ale unui singur proiect coerent. Lucrările trebuie să fie mai recente de 2 ani sau de cel mult 5 ani daca nu au participat la ediţia precedentă a expoziţiei.
Exponatele trebuie expediate în 2 exemplare până la data de 07 mai a.c. la una dintre adresele de mai jos:
Asociatia Filatelistilor Cluj
Piata Avram Iancu Cluj nr 8
RO- 400098
Romania
            sau
Dan Dumitrascu
Str Horea 11
RO 400147
Cluj, Romania



Informaţii suplimentare: ddumitrascu@cluj.astral.ro,  Tel 0722 756475

asociatiafilatelistilorcluj@yahoo.com
Vă aşteptăm la Cluj în Mai !

REGULAMENTUL EXPOZITIEI NATIONALE
DE
LITERTURA FILATELICA

“LIBRAFILA 2013”
Cu sectiunea de literatura filatelica medicala

„LITMEDFILA 2013”

EDITIA a IV-a

Cluj-Napoca
24 - 31 mai 2013


  1. ORGANIZARE, PARTICIPANTI

            Federatia Filatelica Romana, Asociatia Filatelistilor din Jud. Cluj si Gruparea de Filatelie Tematica Crucea Rosie-Medicina, organizeaza la Cluj-Napoca in perioada 24-31 mai 2013 Expozitia Nationala de Literatura Filatelica, cu participare internationala – LIBRAFILA 2013.
            Expozitia Nationala de Literatura Filatelica cu participare internationala va avea loc in perioada 24 – 31 mai 2013 si se va desfasura in conformitate cu reglementarile F.I.P, ale F.F.R. si ale prezentului Regulament, aprobat de catre Comitetul de Organizare.
            Expozitia Nationala de Literatura Filatelica include numai clasa de literatura, avand ca tematica lucrarile de filatelie publicate in ultimii 5 ani in format tiparit, aflandu-se la cea de a IV-a editie. In cadrul sectiunii LITMEDFILA, expozitia va include lucrari filatelice cu tema medicala publicate in tara si strainatate.
            Aceasta a IV-a editie a Expozitiei Nationale de Literatura Filatelica urmeaza aceleasi principii ca si editiile precedente, organizate sub autoritatea F.F.R. tot la Cluj-Napoca, in luna mai 2007, mai 2009 si mai 2011. Ea se consituie intr-un demers care urmareste organizarea unei expozitii filatelice nationale de literatura filatelica la fiecare doi ani. Data fiind importanta cruciala a literaturii filatelice de calitate pentru revigorarea activitatii filatelice din Romania, organizatorii considera ca prin demersul lor sustin un interes major al miscarii filatelice romanesti.
            Sectiunea de literatura filatelica medicala este menita sa sublinieze caracterul puternic angrenat social si cultural al literaturii filatelice si sa urmeze traditiei medicale si culturale a orasului-gazda – Cluj-Napoca. Aici isi are sediul Gruparea de Filatelie Tematica Crucea Rosie-Medicina si este editat buletinul informativ Medfila.
            Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 24 mai 2013, ora 17, la Biblioteca Centrala Universitara „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca.
            Cu prilejul Expozitiei va avea loc un targ al colectionarilor, in data de 25.05.2013 intre orele 7-14, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, situata in imediata apropiere a B.C.U. „Lucian Blaga” unde vor fi expuse lucrarile participante la expozitie.
            Comitetul de Organizare isi are sediul la Asociatia Filatelistilor din Cluj, Piata Avram Iancu nr 8, Cluj-Napoca.
            La expozitie pot participa lucrari de literatura filatelica ce intrunesc conditiile de continut, prezinta importanta in contextul tematic al expozitiei si au o dezovoltare corespunzatoare a temei.


PROGRAMUL
EXPOZITIEI NATIONALE DE LITERTURA FILATELICA

“LIBRAFILA 2013”
Cu sectiunea de literatura filatelica medicala

„LITMEDFILA 2013”

EDITIA a IV-a

-         30 aprilie 2013 termenul de primire a cererilor de înscriere;
-         07 mai 2013 termenul de primire a lucrarilor la sediul asociaţiei;
-         23 mai 2013 – jurizarea lucrarilor participante la expoziţie;
-         24 mai 2013 ora 17 – vernisajul expoziţiei - loc de desfăşurare Biblioteca Centrala Universitara „Lucian Blaga” Cluj-Napoca;
-         24 mai 2013 ora 18.30 – dineu oficial oferit de Asociaţia Filateliştilor din  jud. Cluj;
-         25 mai 2013 ora 12 – palmaresul expoziţiei - loc de desfăşurare Casa de Cultură a Studenţilor Cluj, P-ţa Lucian Blaga nr. 1;
-         25 mai 2013 – între orele 7,30-13,00 – târg filatelic – loc de desfăşurare Casa de Cultură a Studenţilor Cluj, P-ţa Lucian Blaga nr. 1;
-         24-31 mai 2013 vizitarea expoziţiei de către cei interesaţi;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu