luni, 15 aprilie 2013


Inedit si unic, autentic si spectaculos 
- Mineral Expo Botosani 

Mineral Expo in colaborare cu Muzeul Judetean Botosani prezinta a doua editie a singurei expozitii cu vanzare de  bijuterii si minerale care uimeste  prin  stralucire.  Deschis timp de trei zile, intre 19 si 21 aprilie in intervalul orar 10.00 -20.00, evenimentul este impartit in doua sectiuni: 

Expunerea unor inedite si unice esantioane de minerale - geode de ametist si citrin, agate felii, varfuri de cuart alb sau roz, aduse la Botosani din cele mai indepartate colturi ale lumii. Esantioanele fac parte din colectii geologice personale ale celor care expun si sunt destinate schimbului sau achizitionarii de catre pasionati. Acestea pot fi cele mai potrivite si originale cadouri in preajma Sarbatorilor Pascale. 
Prezentarea unor autentice si spectaculoase bijuterii din pietre pretioase si semipretioase – coliere din tanzanit, beril, rubin in forma de briolete, bratari din toate nunatele de safir, citrin imperial si smarald, taiate hexagonal sau cele mai elegante siruri de perle naturale. 
Pe parcursul desfasurarii evenimentului, expozantii vor consilia vizitatorii cu privire la energia, structura si vibratiile cristalelor, despre modul in care acestea protejeaza, armonizeaza si vindeca chakrele si aura. 
Astfel, Mineral Expo Botosani devine o ocazie perfecta pentru energizare gratuita in preajma cristalelor. 

Mineral Expo Botosani 19-21 aprilie 2013 Orele 10.00- 20.00  

Muzeul Judetean Botosani 

Pret bilet intrare : 2 lei  
     Muzeul Judetean Botosani 

         str. Unirii, nr. 15 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu