sâmbătă, 13 decembrie 2014

CE NE DORIM DE CRĂCIUN??

CRĂCIUNUL! 
   Se spune ca inainte de Crăciun incep să sune clopotele in cer, lăudând pe Dumnezeu pentru nasterea Fiului Sau, Isus Hristos. 
  Si cu fiecare lovitură a clopotelor, harul ceresc să răspândeste prin lumea noastră păcătoasă... 
  Anul Nou si Crăciunul - două sărbători, care sunt sărbătorite in intreaga lume. Este o noapte specială, când se fac urări de bine. Diferite culte crestine sărbătoresc Crăciunul in mijlocul iernii, in data de 25 decembrie. Crăciun - sărbătoare care inseamnă foarte mult pentru noi, sărbătoarea ce nu trece neobservată pentru cei, care măcar o dată a auzit despre viata lui Isus Hristos si sacrificiul său pentru oameni. 
  Crăciunul este acea sărbătoare minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generosi si mai curajosi. 
  Să indrăznim să visăm si să sperăm mai mult, să credem cu tărie ca anul ce va incepe va fi mai rodnic si mai fericit. În timpul sărbătorilor, te simti magic. Iti plac toate decoratiunile şi toţi oamnenii fericiti Ești cel mai fericit având în jur pe cei dragi. 
  Fiecare sărbătoare ar trebui să fie nostalgică pentru că Sărbătoarea de Crăciun scoate copilul interior. In noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile si supărările. 
  Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte sfântă E momentul să credem în magia zilelor de sărbători! 
  Visează, pune-ţi o dorinţă pentru că în fiecare an, am învăţat să zâmbim, şi să dăruim. 
  Deschideţi larg braţele şi îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi!
  De CRACIUN este momentul să uităm de griji şi supărare, să iertăm, să iubim şi să ne amintim că nu suntem niciodată singure! 
  Sărbătoarea Crăciunului să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurie şi împliniri! 
  Crăciun Fericit si un An Nou mai bun! LA MULŢI ANI!

   Când Dumnezeu a creat femeia, era în a şasea zi de lucru peste program, pregătind ultimele detalii. 
   Un înger a apărut şi-a spus: De ce îţi ia aşa de mult timp ca să creezi aşa ceva? 
   Dumnezeu a răspuns: Ai văzut planul pentru ea? Trebuie să fie rezistentă la apă, dar nu din plastic, să aibe peste 200 părţi care să se mişte, toate care se pot înlocui, să fie în stare să funcţioneze cu diet cake şi resturi de mâncare, să poată ţine patru copii deodată în braţe.   Să aibe un sărut cu care să vindece de la un genunchi zgâriat la o inimă zdrobită şi să facă totul numai cu două mâini.
Îngerul a fost uimit de atâtea cerinţe. 
-Doar cu două mâini? Nici o şansă! 
-Şi astea sunt cerinţe doar pentru modelul standard? 
-E prea multă muncă într-o zi. 
-Aşteaptă până mâine şă termin.
-Doar nu o să aştept a protestat Dumnezeu. Sunt aproape gata să termin această creaţie atât de aproape de inima mea. 
-Deja se vindecă pe ea însăşi, când este bolnavă şi poate lucra 18 ore pe zi. 
Îngerul s-a apropiat şi-a atins femeia. 
-Doar atât de delicată, Doamne! 
-Este delicată, e adevărat, dar am făcut-o şi puternică. 
-Nici nu ai ideie ce poate îndura sau realiza. 
  -Va fi în stare să gândească? a întrebat îngerul. Dumnezeu a răspuns: Nu numai că va fi în stare să gândească, dar şi să poate comunica şi înfăptui. Apoi îngerul a observat ceva, a întins mâna şi a atins obrazul femeii. Se pare că este o eroare în modelul ăsta! -Nu-i eroare l-a corectat Domnul E o lacrimă? 
-Dar la ce foloseşte lacrima? a întrebat îngerul.
Domnul a răspuns: Lacrima e felul ei de a-şi exprima bucuria, tristeţea, durerea, dezamăgirea, dragostea, singurătatea, supărarea şi mândria ei. 
   Femeile au puteri care îi uimesc pe bărbaţi. 
   Ele trec prin dificultăţi şi poartă poveri, dar îşi păstrează bucuria, dragostea, amabilitatea. 
  Zâmbesc când ar vrea să ţipe, se sacrifică pe ele pentru ca familiile lor să aibe ajuns. Totuşi sunt puternice. Desigur femeia are un singur defect.  Acela că uită cât valorează!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu