duminică, 3 martie 2013

"MICROBUL CANCERULUI A FOST DESCOPERIT!" Tradus din germana de la : www.zellkreis.de


"MICROBUL CANCERULUI A FOST DESCOPERIT!"
Tradus din germana de la :
www.zellkreis.de
Cine este Tamara Lebedewa ?
Tamara Jakovlewna Svišèeva — in Germania cunoscută sub pseudonimul „Lebedewa“ s-a născut in 1938 in Krasnojarsk si a lucrat ca chimistă. La vârsta de 28 de ani ea a devenit sefa sectiei la un institut de cercetări. Din anul 1982 ea a fost sefa sectiei “technologii de viitor”. Datorită multor cazuri de cancer din familie, doamna Lebedewa a inceput să facă cercetări. Dând ascultare intuitiei ea a refuzat să creadă in teoria mutării celululor cancerigene – căci nu putut să-si inchipuie niciodată că celulele omenesti să se lupte impotriva corpului insusi. In anul 1989 ea a descoperit legătura dintre celulele canceroase protozoarele cu numele de trichimonade care le sunt foarte bine cunoscute ginecologilor dar care le considera inofensive. Multi cercetatori inaintea ei au identificat acesti paraziti monocelulari ca fiind cauza cancerului insă acestia nu au putut să facă legatura cu aceste trichomonade. In 1997 Lebedewa a tipărit in Rusia prima ei carte „Cancer – Puteti invinge aceasta boala“si impreună cu celelalte 12 cărti, ea a vândut in Rusia peste 300.000 de cărti. 
In Rusia Lebedewa este foarte cunoscută si respectată de popor. Ea primeste multe scrisori de multumire in care oamenii ii raportează cum au identificat istoria bolii lor cu teoriile din cărtile ei. Oamenii ii inteleg teoria.Ca urmare a primit o multime de confirmări de la bolnavi.Si atunci când ii este posibil Lebedewa ajuta oamenii cu informatii si le recomandă doctori care lucrează conform teoriei ei. Atitudinea chimistei din Moscova se recunoaste foarte bine din titlul unei cărti care a fost publicată in Rusia cu numele „Daca ai fost vindecat ajuta la altii“ Tamara Lebedewa a fost des in Rusia la televizor si a incercat des sa convinga politicienii si medicii, dar fara succes. Descoperirile ei se raspandesc numai “de jos in sus”. Multi doctori trateaza pacientii dupa metodele ei din ce in ce mai multe clinici private fac reclama cu numele ei, lucru pe care ea il afla numai din intamplare. Din anul 2002 Lebedewa vizitează Germania unde lectorează la conferinte si congrese. 
Ce a descoperit Doamna Lebedewa in mod concret Tamara Lebedewa a cercetat mai intâi insusirile parazitului tricomonade, despre care ea credea ca are de  a face direct cu cancerul Acest parazit decoperit din 1836 de către francezul Anatoms Donné face parte din grupa de flagelate si este in stare să-si schimbe forma in multe forme diferite. Acest lucru este cunoscut sub numele de pleomorfism. Acesta este strategia parazitului de a putea supravietui in medii diferite. Cercetatoarei i-a fost posibil să aduca parazitul in trei forme diferite prin stimuli chimici diferiti: în forma de cista, în forma de amiba ca si forma de flagela. Intre aceste stadii există multe stadii intermediare. Celule extrase din tumori cancerigene au fost tratate de ea cu aceleasi mijloace si au dat exact aceleasi rezultate. Acest lucru este dovedibil si reproductibil si dovedeste că celulele cancerose sunt de fapt tricomonade
Ce inseamnă asta ?
Acest lucru inseamnă că tumorile sunt de fapt o colonie de paraziti monocelulari si acest lucru inseamnă ca dogma medicinei, că celulele canceroase ar fi celule umane denaturate este complet eronată. Acesti paraziti nu au nici o importantă in medicina până la ora actuală desi statistica infectiilor din ultimii ani arată că infectiile cu acesti paraziti a crescut enorm. Aceasta descoperire este oul lui Columb Nu, dar insă ea este o descoperire esentială care va schimba medicina. Caci pe baza acestei descoperiri se intelege de ce metodele medicinei clasice cu privire la cancer nu au până acum nici un succes si nici nu pot avea. 
Descoperirea Doamnei explica in plus de ce anumite remedii naturale au efect asupra cancerului si ne arată insusirile tumorilor cancerigene pentru care medicina clasică incă nu găsit răspunsuri. 
De ce această descoperire incă nu a dat ocolul pământului ? 
Pentru asta există mai multe răspunsuri. 
1. Iti pui intrebarea, ce mai putem noi oamenii să facem pentru a salva bolnavii de cancer? 2.Există teama de a face ceva gresit sau de a pierde ceva (statut, venituri, prestigiu)
Din cea de-a doua categorie fac parte acei oameni care stau in pozitii de putere si care i-au hotărâri dovezile trebuie aduse acestor oameni ? 
-Ce aduce o dovada, atunci cand cei de la putere nu vor sa le vada ? 
Dovezile functioneză greu dupa medoda “push”, ci dupa metoda “pull”.Cert este ca Lebedewa a adus dovada. Singurul lucru care lipseste este faptul ca această dovadă să fie recunoscută stiintific. 
Intrebarea este: ce este mai important, forma sau continutul ? 
Pentru medicina clasică se pare ca este numai forma. 
Ce fac tricomonadele in corp ? Intr-un corp sănătos cu sistem imunitar puternic trăiesc intr-un echilibru strategic. Atunci când sistemul imunitar este slăbit si corpul este intr-o stare acidifiată atunci acesti paraziti se inmultesc in sânge si tesut. Prin excrementele lor, ei daunează organismului si in plus sunt in stare să pătrundă in celule printr-o enzima cu numele de yaloronidase (sau Kollagenase), enzima pe care o produc singuri. In acest fel sunt in stare să intre din sânge in tesut si in sistemul limfatic. In felul acesta cresc tumori canceroase in tesuturi. Medicina clasica cunoaste tricomonaze, infectie vaginală care insă poate apărea si in tractul uro-genital al bărbatului. Aceasta boala este tratata cu metronidazol, un antibiotic impotriva protozoarelor.IN Germania aceste medicament este cunsoscut sub numele de Clont © si este prescris sub forma de tablete sau de infuzie. Rusia tratează cancerul mai de mult cu preparate din metronidazol. Insă se spune că acest preparat ar folosi numai stimularii sistemului imunitar. Este cunoscut demult ca tricomonadele apar in organismul uman in trei forme diferite: trichomonade bucale (trichomonas tenax), trichomonade din tractul digestiv (trichomonas hominis/intestinalis) si cele din tractul vaginal si urogenital (trichomonas vaginalis/urogenitalis). Acestia din urmă au fost identificati de Lebedewa ca fiind cei mai agresivi. 
Descoperirea ei se aplica numai la cancer? 
Ea face acesti paraziti ca fiind responsabili pentru mai multe boli. In toate cazurile acesti paraziti au fost găsiti in sânge de Lebedewa. Intr-un sir de experimente intr-o clinică din Moscova si la institutul oncologic cercetătoarea a descoperite ca virusi de SIDA pătrund in Tricomonade si se inmultesc in ele (si clamidele fac acealasi lucru). Urmarea este ca parazitii devin mai agresivi si se produc o crestere masivă a toxinelor eliminate in sange. De aceea se explică de ce in stadiile avansate de SIDA se observă o crestere mărită a tumorilor maligne. Arterioscreloza/tromboza/plaque sunt după Tamara Lebedewa o colonie de trichomonade.Acest lucru ea a putut dovedi cu ajutorul microscopului. Ea a pus trombe intr-o substanta nutritiva care s-au inmultit ca o tumoare si parazitii si-au schimbat forma.In forma de amiba si de flagelata.Scrisori de multumire de la pacienti au confirmat faptul ca dupa tratamentul contra tricomonazelor simptomele s-au retras.Tamara Lebedewa a identificat in cercetarile facute in anul 1995 in lichide extrase din articulatiile pacientilor cu artrita si astroza tricomonade . Acestea se aflau in forme diferite care otraveau lichidele din articulatii si faceau ca zgarciul sa fie erodat. Trichomonadele se hrănesc cu insulina, substanta folosită de cercetătoare pentru a le stimula in mediile nutritive. 
Ea spune ca trichomonadele se asează in celulele de tip B fiind insulele Lange Hans din pancreas, preiau insulina si o distrug cu ajutorul toxinelor ce le elimină. Si această teorie este adevarată după cum se poate constata din scrisorile pe care pacientii de diabet i le-au trimis după ce acestia au fost tratati contra la trichomonade cu metronidazol. 
Multipla screloza: Doanma Lebedewa descrie cum sub anumite conditii mielina, o substantă care este imprejurul nervilor poate fi folosită de paraziti ca hrană. In general in o infectie ca de exemplu otita este predecesorul bolii MS la copii, infectie prin care trichomonadele pătrund prin fereastra incă deschisă a Felsenbein la creier unde incep să distrugă nervii atunci când la sfârsitul cresterii copilului se incheie dezvoltarea capsulelor de mielina. Adenom/ tumoare benigna la mucoase si glande ca de ex. la prostata. 
Lebedewa a observat cum aceste adenoame cresc des cu un vârf ascutit si ca acest vârf se rupe brusc datorită gravitatei. Acelasi lucru ea a putut observa atunci când culturi de paraziti au fost lăsati să crească in nestire.Si in acest caz ea a tras concluzia din scrisorile pacientilor ca tratamentul impotriva trichomonadelor a redus evident influenta si dezvoltarea adenoamelor. 
Infertilitate/Impotenta: Trichomonadele se stabilesc la organele genitale si se hrănesc cu hormoni. In testicule ele distrug spermatozoizii datorită toxinelor eliminate. Ele sunt chiar in stare sa absoarba si sa digere pana la trei spermii deodata.Siin mucoasa vaginala trichomonadele sunt in stare sa absoarba spermatozoizi. De asemenea ele pot sa distruga glandele ale femeilor. Psoriazis: In analiezele facute cu secretiile bolnavilor ca si cu sangele lor au fost gasite trichomonade.
Carii/ Paradontoza:Trichomodanele bucale se stabilesc cu predilectie in gingie. Periuta de dinti nu ajunge la ele. In special atunci când sistemul imunitar este slăbit după citostatice sau radiere, trichomonadele devin active si creează paradontoza si carii. Aceste forme de paraziti au fost observate la microscop de Lebedwa. Paradontoza gravă se lasă tratată usor cu o tinctura de metronizadol. 
Colita: Trichomonadele intestinale sunt declansatorii la multe boli intestinale.Acestea au fost descoperite deja in 1926 si pot fi responsabile de hemocolita, colita, enterocolita si colecistita. Care sunt criteriile principale după care Tamara Lebedewa face legatura dintre cancer si trichomonade. 
Cercetatoarea a stabilit lucrurile comune in modul urmator: Crestere caotica, adică multiplicarea celulelor nu se supune mecanismelor regulatorii din organism. Proliferare – impărtire de celulă asimetrică. Celulele omenesti se multiplică simetric, adică dintr-o celula se nasc două celule fiice. Polimorfism - Luarea de forme diferite: ca urmare a impărtirii celulelor in mod asimetric celulele pot lua forme diferite, au mărimi diferite, pot sa aibă mai multi nuclei de celula si continut genetic diferit. 
Din tumori /colonii celule independente se pot răspândi prin corp pentru a stabili colonii in alte părti ale acestuia Tricomonadele pot sa pătrunda in vasele sanguine si in tesuturi si să le traverseze. Structurile de colagen ale celulelor sunt dizolvate cu ajutorul enzimei&nbsp yaluronidaza/Kollageneza. Aceasta enzima este produsa de trichomonade. Aceste enzime sunt folosite (din pacate si ca mijloc de aceelerare a resorbtiei in infuzii si injectii.Dupa punctii si extirparea chirurgicală a tumorilor care sunt urmate de citostatice cancerul devine mult mai agresiv decât inainte. Datorită slabirii sistemului imunitar prin citostatice (sau radiere) răspândirea tricomonadelor in corp este usurată. Structura tesutului tumorilor cancerigene nu au insusiri caracteristice ca complexitate, polaritate, nemiscare ca si multiplicare in Basalsc La tumori cresterea se face in părtile exterioare, la margini. 
Fiindcă culturile de trichomonade sunt formate din celule independente ele sunt neordonate si nepolare. Cresterea lor are loc la marginile coloniilor si ele pot să pătrundă tesuturile invecinate. Celule din tumorile cancerigene ca si trichomonadele elimină cantitati mari de toxine care otrăvesc organismul. Trichomonadele există in forme si mărimi diferite. In tumori ele se pot găsi deseori amestecate cu celulele umane. Datorită acestui lucru se pot explica multiplele feluri de tumori care s-au intâlnit până in prezent. La celulele canceroase s-a obesrvat des metabolismul anaerob (in lipsa de oxigen) a glicolizei, in timp de celulele normale se folosesc de oxigen pentru a transfroma proteinele. Acest proces este tipic trichomonadelor care par sa existe de mai mult de 800 Milioane de ani cand atmosfera nu continea oxigen(n.t. aceasta teorie anaeroba este o explicatie, dar una foarte proasta, desi aparent logica, daca ar fi existat trichomonadele acum 800 de milioane de ani atunci ele nu ar fi avut cu ce sa se hraneasca, avand in vedere ca fara oxigen nu pot exista celule.Caci fara gazda nu poate exista parazit. Explicatia adevarata este ca acesti paraziti trebuie sa existe asa cum sunt si nu s-au dezvoltat la intamplare ci ca orice fiinta ele toate au fost create de Dumnezeu cu un anumit scop. Doar cum poate un protozor unicelular sa stie sa produca o substanta care sa dizolve celula umana pentru a patrunde in ea cand la oameni le-a trebuit 6000 de ani si au reusit aceasta de fapt copiind pe protozoarele acestea ????) Tumorile si trichomonadele supravietuiesc temperaturi sub zero grade si diferente de temperaturi de mai mult de 30 de grade. Celulele omenesti nu supravietuiesc acest lucru.Tumorile si trichomonadele supravietuiesc un tratament cu pepsina si trypsina, enzime petru digestia proteinelor.Celulele omenesti nu supravietuiesc acest lucru. Teoria Tamarei Lebedewa arata ca toate celelalte teorii sunt gresite? Nu. Dimpotriva, ea le explica pe acestea.Cu ajutorul descoperirilor ei se poate intelege mai bine insusirile cancerului.Acum se stie cine este dusmanul cu care avem de a face. 
Este important pentru toate terapiile de a cunoaste insusirile trichomonadelor si comportamentul lor in organism ? Asta este totul? 
Tamara Lebedewa a căutat ani in sir si solutii impotriva cancerului. A vorbit cu multi oameni, a făcut cercetări in bibliotecile din Moscova, St Petersburg, Novosibirsk si Krasnojarsk pentru a găsi remedii naturale pentru prevenirea cancerului si ajutorarea vindecarii in caz de imbolnavire cu toate bolile enumarate mai sus. 
In afara de asta ea a stabilit un program de curatire a corpului in patru trepte.
 1.Curatirea organismului de toxine. 
2.Aprovizionarea organismului cu vitamine, minerale si elemente. 
3.Curatirea corpului de trichomonade si alti paraziti. 
4.Intarirea sistemului imunitar. 
Acest program de curătire si intărire a fost făcut mai degrabă pentru conditiile rusesti, unde oamenii, altfel decât in tarile industrializate – se duc in natură pentru a-si procura insăsi mijloacele necesare. 
Pentru conditiile din Germania acest proces este prea lung si prea complicat. El trebuie restructurat pentru a putea folosi produse care se pot găsi gata de cumparat. 
Câteva produse se gasesc deja. 
Unde trebuie sa fie introduse descoperirile Tamarei Lebedewa in medicina naturista. La ce pot contribui aceste descoperiri la ce nu ? Nu exista o terapie prefabricata. Tamara Lebedewa propune multe posibilitati cu care se pot trata cancere diferite si ea dovedeste ca are cunostinte vaste. Insă aici incă se mai poate cerceta. Aceste cercetari trebuie sa provina de la noi descoperiri. In acest fel se pot creea noi si interesante terapii.
Deosebit e important este faptul că există deja un sir de terapii alternative de cancer care functionează si care la mult in urma tratamentele medicinei clasice. Aceste terapii al si imbunatatii pe baza rezultatelor cercetarilor.
Lucrarile Tamarei Lebedewa au arata pericolele mari pe care le aduc parazitii din corp precum si solutii de a le preveni si a le elimina.Foarte valoroasa este diagnostica folosita. Lebedewa foloseste mostre de sange colorate ca si sange viu pe care le analizeaza la microscopul de camp intunecat. Ea poate sa dea indicatii despre starea si calitatea sangelui. In acelasi timp Lebedewa are experienta si la lucrul cu microscopul fluorescent.
Descoperirea trichomonadelor ca patogen cancerigen deschide larg posibilitatile medicinei de a preveni si invinge bolile. Dupa o cercetare de mai multe decenii s-a aflat in sfârsit cine este dusmanul si factorul fizic care creeaza cancerul!
De ce Lebedewa nu dovedeste asta la toti
Asta ea a facut deja! Problema este ca nimeni nu doreste sa vada aceste dovezi. Cu exceptia oamenilor care sunt deschisi sa se ocupe cu posibilitatile noi si a celor care au curajul sa verifice o teorie care are potentialul de a revolutiona medicina clasica.
De asemenea cu dovezile gasite de Lebedewa se vor ocupa si toti cei care cauta alternative adevarate impotriva cancerului. Lebedewa si-a incheiat lucrul cu bravura. Si ea ardori sa instruiasca si sa indrume si pe alti cercetaori in descoperirile ei si sa le arate cum lucreaza coloniile de trochomonade (tumorile cancerigene). Acest lucru nici nu dureaza mult si nici nu este greu de invatat.
Aici nu este vorba de a le arata oamenilor „Asa trebuie facut!“. Ci mai degraba ca oamenii sa fie invitati sa arunce o privire. Intr-un cerc sigur care le da posibilitatea sa nu-si piarda onoarea. Caci cei mai multi care inca mai tin la teoria veche a cancerului o fac cu constiinta impacata ca fac bine.
In occident acest lucru are acelasi efect. Oamenii trebuie informati printr-un canal paralel ce are de spus Tamara LebedewaIn acest fel se izoleaza succesul unui product de promisiunea interzisa de a vindeca pe cineva.
Doamna Lebedewa este o mesagera s mesajul ei este simplu: “cele mai grave boli sunt produse de trichomonade”.
Tamara Lebedewa recomanda pacientilor cu boli cauzate de trichomonade, dupa ce a studiat efectele lor asupra coloniilor de trichomonade, urmatoarele remedii naturale.
Interesant ca aceste remedii sunt de fapt bine cunoscute, mai ales cititorilor acestui site, caci ele au fost recomandate in cartile cu provenienta divina scrise de Jakob Lorber siHildegard von Bingen:
·          mujdei de usturoi cu ulei presat la rece (nu rafinat!)
·          boabe de ienupar ( mestecate crude si ceai din ele)
·          Suc de rachitea (Vaccinium oxycoccos) care este un soi de afin (Crannberry, Moosbeerensaft )
·          Suc de pelin alb (Wermut)
Inrudite cu fructele plantei Vaccinium oxycoccos sunt afinele si merisorul. Amandoua plantele sunt recomandate si de Hildegard von Bingen la mai multe boli. Folosirea acestior remedii trebuie bineninteles facuta cu dieta alimentara corespunzatoare si ceauiri de curatire pentru ca toxinele si parazitii sa poata fi eliminati din corp.
Tamara Lebedewa descrie si o metoda bine cunoscuta: clatirea indelungata a gurii dimineata cu ulei de floarea soarelui (nerafinat). Pana acum se credea ca prin aceasta metoda se elimina toxine din corp. Insa Lebedewa explica ca uleiul de floarea soarelui detine 38% acid liponic care este un stimulant in cresterea trichomonadelor. Uleiul foloseste ca momeala pentru trichomonadele bucale care sunt eliminare odata cu scuiparea uleiului. In afara de asta substantele toxice eliminate de trichomonade se dizolva in ulei si sunte eliminate si ele odata cu acestea. Cura de clatire cu ulei este mult mai eficienta in curatirea organismului decat se putea ghici pana acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu