luni, 20 august 2012

Spectacolul la Grădina de Vară Botoşani intitulat ,, Play: Vis de Artist No. 5"


        Gradina de Vara a Teatrului "Mihai Eminescu" a gazduit duminica seara spectacolul intitulat "Play: Vis de Artist No. 5". 
       Organizată de Asociatia culturala Vis de Artist si Teatrul "Mihai Eminescu" Botosani, manifestarea a debutat cu un moment dedicat celor 131 de ani impliniti de la nasterea marelui compozitor George Enescu. 
       Programul realizat de Catalina Constantinovici a fost prezentat de Oana Osolinschi si a inclus momente muzicale si teatrale, sustinute de adolescenti din Botosani, Dorohoi, Saveni, Vlasinesti, Cotusca. Pe scena au evoluat Ana Maria Gibu, Cosmin Mariciuc, Diana Leonte, Georgiana Jascanu, Marius Danalache, trupele de teatru "Parol" - Societatea cultural-artistica ARLECHIN si "Katharsis" - Colegiul National "A.T.Laurian", coordonatori: Mihai Paul Ciprian, Catalina Constantinovici, Alin Dospinescu, Coca Dorica. Cei cinci ani de activitate ai Asociatiei culturale Vis de Artist au fost marcati prin aceste momente artistice, dar si prin postarile din revista online Vis de Artist - 

http://visdeartist.wix.com/visdeartist/apps/blog/voluntar-pentru-cultura. Asociatia culturala Vis de Artist va invita sa participati activ la actiunea "Universul copilariei" din 24 si 25 august, incepand cu ora 12, in fata Cinematografului UNIREA, dar si la celelalte actiuni incluse in Summer Fest: 24, 25 si 26 august, intre 17.45 si 18 - Flash-uri culturale: Botosani, oras istoric, materiale realizate de membrii si voluntarii Vis de Artist; vineri, 24 august si duminica, 26 august, ora 19.00 - Crampeie sonore cu Vis de Artist: Cosmin Mariciuc, Diana Leonte, trupa Icarus, si, respectiv, Georgiana Jascanu, Marius Danalache, Oana Gicoveanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu