duminică, 11 mai 2014

Ziua Europei sarbatorita la Complexul Hotelier ,,Maria" Pietonalul Unirii, Botosani 9 mai 2014



La Complexul Hotelier ,,Maria"
Pietonalul Unirii,
a avut loc o manifestare culturală dedicată Ziua Europei, la care au participat: Traian Apetrei, directorul Teatrului ,, Mihai Eminescu”, Botoşani, reprezentanţi din partea Primăriei , a Prefecturi, Consiliului Judeţean Botoşani, profesori şi elevi.
Oficialităţile prezente au susţinut alocuţiuni cu referire la importanţa acestui eveniment. In holul Hotelului a fost expus o Expoziţie foto – realizata de Clubul Fotografilor FOCUS




Profesoara Mihaela Barbacaru a prezentat în discursul ei despre cele 4 şcoli care au primit titlu de
 ,, Şcoală europeană”


În cadrul concursului ,, În Europa vreau să trăiesc”, câştigătoarea pe locul I a fost Ana Iftodeanu, elevă clasa a V-a de la şcoala nr. 12 care a  exprimat ce înseamnă Europa pentru ea:
,, V-aţi gândit vreodată?
V-aţi gândit vreodată la Europa?
La planeta noastră, la tot ce vedem, simţim, auzim, vorbim, facem?
Sunt atât de multe priorităţi legate de lucruri materiale; facturi, bani, mâncare, haine şi multe altele. Însă, v-aţi oprit vreodată din fuga asta a universului să vă uitaţi în jur? 
Să vă uitaţi la culorile naturii?
De câte ori aţi luat o pauză de la monotonie? 
Răspunsurile sunt multe. Însă, în lumea asta, există şi o zână, o zână care îşi poartă cele 12 stele în jurul părului său de aur şi te priveşte, aşteptând să-I cunoşti istoria ţesută pe rochia  sa de mătase, şi secretele din palmele calde…. 
Europa nu este doar ceea ce vezi cu ochii, ea transmite modul de unire a unor ţări complex diferite, cu oameni negri, albi, înalţi, scunzi, mai arătoţi, mai puţin plăcuţi la vedere, însă toţi sunt uniţi….

Parada modei –  
realizata de fotomodele
Club Modas Botoșani

2 comentarii:

  1. Mulțumim pentru relatarea de la eveniment și pozele deosebit de reușite. Vă mai așteptăm la activitățile centrului Europe Direct Botoșani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere