joi, 27 septembrie 2012

A treia editie a Târgului ONG Botoşani organizat de Asociatia B-Right Media - Centrul de Voluntariat, impreună cu Fundatia Estuar - Filiala Botosani şi Asociaţia ,, Vis de Artist", Botoşani -2012




Asociatia culturală ,,Vis de Artist" a fost partener in organizarea celei de-a treia editii a Târgului ONG Botoşani. In cadrul Târgului ONG, desfăşurat la Botoşani Shopping Center, membrii si voluntarii ,,Vis de Artist" din Botoşani, Dorohoi, Săveni, Vlăsinesti, Cotusca, Prăjeni, Vorona, s-au implicat in mai multe momente artistice. 





Astfel, programul artistic al Asociatiei culturale ,,Vis de Artist" a debutat cu momente teatrale realizate de trupa de teatru antic "Katharsis" de la Colegiul National "A.T.Laurian", coordonată de prof. Coca Dorica. 











A urmat o oră de folk cu membrii si voluntarii ,,Vis de Artist": Alexandra Mihalache, Oana Gicoveanu, Cosmin Mariciuc, Diana Leonte, Georgiana Jascanu, Marius Danalache, Silviu Murariu, Andrei Miron, coordonati de prof. Catalina Constantinovici si Florin Ciobanu. 














In final, in cadrul spectacolului sustinut de beneficiarii si voluntarii ONG-urilor active din Botosani, au cântat piese de muzică uşoara si jazz: Cosmin Mariciuc, Alexandra Mihalache, Marius Danalache, Oana Gicoveanu si Georgiana Jascanu. 















Alături de noi au fost pentru a ne ajuta la distribuirea materialelor promotionale Ana Maria Gibu, Alexandru Mirauti, Marcela Apopei, cărora le multumim! 

Târgul ONG Botosani 2012 a fost organizat de Asociatia B-Right Media - Centrul de Voluntariat, impreună cu Fundatia Estuar - Filiala Botosani si Asociatia culturală ,,Vis de Artist".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu